4 πράγματα για το νέο σας αυτοκίνητο για να το κάνετε δικό σας

Έχετε λοιπόν το υπέροχο νέο όχημα για το οποίο είστε ενθουσιασμένοι και έτοιμο να χρησιμοποιήσετε, αλλά ίσως αναρωτιέστε τι άλλο μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό για να το διεκδικήσετε πραγματικά ως δικό σας και να το κάνετε πραγματικά υπέροχο. Η παρακάτω λίστα σας δίνει μερικές ιδέες για πράγματα για το νέο σας αυτοκίνητο που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε πιο λειτουργικό και πραγματικά δικό σας.

Ένας οργανωτής αυτοκινήτου, με αρωματικα αυτοκινητου τσέπες για να αποθηκεύετε πράγματα, θα σας βοηθήσει να κρατήσετε οργανωμένους και το όχημά σας καθαρό. Εδώ μπορείτε να κρατήσετε τα τηλεχειριστήρια της γκαραζόπορτας, τους οδικούς χάρτες, τα χαρτιά, τις χαρτοπετσέτες, τα ξυλάκια και όλα τα άλλα μικροπράγματα που καταλήγουν στο όχημά σας.

Ένα αποσμητικό χώρου μπορεί να φαίνεται σαν ένα μικρό ανόητο πράγμα, αλλά για ένα νέο όχημα είναι πραγματικά απαραίτητο να καταπολεμήσετε τη μυρωδιά του νέου αυτοκινήτου, και ακόμα κι αν είναι μεταχειρισμένο που είναι απλώς καινούργιο για εσάς, τελικά θα αρχίσετε να παρατηρείτε ότι δεν είναι πραγματικά μυρίζει σαν εσένα ακόμα. Μπορείτε να προμηθευτείτε αποσμητικά χώρου που αγκιστρώνονται στις οπές εξαερισμού του αυτοκινήτου σας και βγάζουν αέρα, θα γεμίσουν το αυτοκίνητο με ένα προτιμώμενο άρωμα αρκετά σύντομα.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από καλύμματα καθισμάτων εκεί έξω και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Ωστόσο, αυτά δεν προορίζονται απλώς για να βοηθήσουν στη σφράγιση της προσωπικότητάς σας στο όχημά σας, αλλά είναι πολύ πρακτικά για να προστατεύσετε τα καθίσματά σας από ζημιές — ειδικά αν έχετε παιδιά.

Ένα από τα πιο λειτουργικά και διασκεδαστικά πράγματα που χρειάζεστε για το νέο σας αυτοκίνητο είναι ένα GPS. Αυτά τα συστήματα γίνονται τόσο εύχρηστα με τόσες πολλές εξαιρετικές δυνατότητες που είναι δύσκολο να τα παρατήσετε. Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα στο ταμπλό σας ή να αποκτήσετε μια φορητή συσκευή που μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε μεταξύ οχημάτων ή να χρησιμοποιήσετε όταν περπατάτε σε μια άγνωστη περιοχή. Αυτά μπορούν να τοποθετηθούν στο ταμπλό σας με μια στιβαρή βεντούζα ή να γαντζωθούν στο παρμπρίζ σας.