Πώς να επιλέξετε μια αξιόπιστη εταιρεία κλειδαρά

Κάντε τη δέουσα επιμέλειά σας

Σας έχουν κλειδώσει ποτέ έξω από το αυτοκίνητο ή το σπίτι σας; Είτε δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας είτε κλειδωθήκατε έξω από το σπίτι σας. Οι πρώτες σκέψεις είναι συνήθως να απευθυνθείτε στην οικογένεια και τους φίλους για βοήθεια ή σε ένα σετ εφεδρικών κλειδιών, αλλά αυτό μπορεί να μην πετύχει. Τα επόμενα βήματα είναι να επικοινωνήσετε με έναν κλειδαρά στην περιοχή σας. Ωστόσο, πριν κλείσετε τη συμφωνία με την επιχείρηση κλειδαρά, πρέπει να λάβετε υπόψη την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια της εταιρείας. Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου (FTC), κλειδαρας πευκη η υπηρεσία προστασίας των καταναλωτών της χώρας, αποκάλυψε ότι ορισμένες εταιρείες κλειδαρά μπορεί να διαφημίζονται στον τοπικό τηλεφωνικό σας κατάλογο, αλλά μπορεί να μην είναι καθόλου τοπικές. Το χειρότερο, αυτοί οι «τεχνικοί» μπορεί να μην έχουν καθόλου ειδική επαγγελματική κατάρτιση και μπορεί να προκαλέσουν περαιτέρω ζημιά στην περιουσία σας.

Ελέγξτε την τοποθεσία κλειδαρά

Αυτό έχει σημειωθεί και αναφερθεί από την FTC στο παρελθόν: Μια εταιρεία που δεν βρίσκεται στην περιοχή σας έχει ένα όνομα για την επιχείρησή της που είναι παρόμοιο με το όνομα άλλων τοπικών κλειδαράδων στην περιοχή. Αυτή η εταιρεία διαφημίζεται στις κίτρινες σελίδες και στους διαδικτυακούς καταλόγους χρησιμοποιώντας τοπική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει πρόσοψη καταστήματος και ο τοπικός αριθμός μεταφέρεται σε ένα μέρος μακριά από την πόλη της περιοχής σας. Τότε, ενδέχεται να μην σας δοθεί προσφορά για την υπηρεσία κλειδαρά ή ψευδής προσφορά. Όταν φτάσει ο κλειδαράς, μπορεί να θέλει περισσότερα χρήματα και να αισθάνεστε πιεσμένοι και κολλημένοι. Εάν ο κλειδαράς δέχεται μόνο μετρητά, αυτό είναι επίσης ένα σημάδι ότι η επιχείρηση δεν είναι ένας αυθεντικός τοπικός κλειδαράς.

Μερικές φορές μπορείτε να εντοπίσετε αυτούς τους ψευδώς «τοπικούς κλειδαράδες», καθώς μπορεί να έχουν πολλαπλές καταχωρίσεις – μερικές φορές περισσότερες από 30 καταχωρίσεις σε έναν μόνο αριθμό τηλεφώνου. Όλες αυτές οι καταχωρίσεις είναι με διαφορετικά ονόματα, αλλά οι αριθμοί τηλεφώνου κατευθύνονται όλοι σε ένα μόνο κεντρικό τηλεφωνικό κέντρο. Εκεί, οι χειριστές, που μπορεί να μην είναι εκπαιδευμένα άτομα, αποστέλλονται στην τοποθεσία σας.

Πώς να επιλέξετε καλύτερα μια εταιρεία κλειδαρά

Υπάρχουν αξιόπιστες και έντιμες τοπικές εταιρείες κλειδαρά εκεί έξω. Η καλύτερη συμβουλή είναι να κάνετε την έρευνά σας και τη δέουσα επιμέλεια προτού βρεθείτε κλειδωμένος έξω ή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κλειδαρά. Ίσως σκέφτεστε να αυξήσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας εγκαθιστώντας κλειδαριές, αλλάζοντας κλειδαριές και κλειδιά πόρτας ή ακόμα και εγκαθιστώντας ένα σύστημα συναγερμού στο σπίτι. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καθίσετε μπροστά στον υπολογιστή και να ερευνήσετε διάφορες εταιρείες. Φροντίστε να διαβάσετε κριτικές, να ελέγξετε ότι έχουν τοπική διεύθυνση και αριθμό τηλεφώνου και να συγκρίνετε τις προσφορές μέσω τηλεφώνου. Επιπλέον, απευθυνθείτε σε συναδέλφους, μέλη της οικογένειας και φίλους για τυχόν προσωπικές συστάσεις που μπορεί να έχουν.

Μόλις βρείτε έναν αξιόπιστο κλειδαρά, κρατήστε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας σε ασφαλές μέρος, όπως το πορτοφόλι, το τηλέφωνο ή το βιβλίο διευθύνσεών σας. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο, άγχος και χρήματα στο μέλλον.

Συμβουλές για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης κλειδαρά

Φυσικά, εάν αντιμετωπίζετε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης κλειδαρά, όπως το να κλειδωθείτε έξω από το αυτοκίνητο, το σπίτι ή το γραφείο σας, δεν έχετε την ίδια πολυτέλεια να κάθεστε μπροστά στον υπολογιστή και να ελέγχετε διεξοδικά τη νομιμότητα των εταιρειών κλειδαράδων . Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τέτοια σενάρια:

Εάν είστε κλειδωμένοι έξω από το αυτοκίνητό σας και έχετε μια υπηρεσία οδικής βοήθειας, καλέστε τους σε έναν κλειδαρά. Πολλές φορές, αυτές οι υπηρεσίες κλειδώματος περιλαμβάνονται στη συνδρομή ή ακόμα και αν η αντιπροσωπεία αυτοκινήτων ή η ασφαλιστική εταιρεία ανάλογα με το πότε αγοράσατε το αυτοκίνητο.
Εάν μια εταιρεία απαντά στο τηλέφωνο με μια γενική φράση όπως “υπηρεσίες κλειδαρά”, αντί για ένα συγκεκριμένο όνομα εταιρείας, να είστε προσεκτικοί. Ζητήστε το νόμιμο όνομα της επιχείρησης. Εάν ο εκπρόσωπος πελατών δεν απαντήσει, καλέστε έναν άλλο κλειδαρά.
Λάβετε μια εκτίμηση για όλες τις εργασίες και τα ανταλλακτικά από τον κλειδαρά πριν ξεκινήσετε τις εργασίες.
Ρωτήστε για πρόσθετες χρεώσεις προτού συμφωνήσετε να έρθει ο τεχνικός στην τοποθεσία σας. Οι εταιρείες ενδέχεται να χρεώνουν επιπλέον για ανταπόκριση σε μια κλήση στη μέση της νύχτας ή για οδήγηση μεγάλων αποστάσεων. Ρωτήστε εάν υπάρχει χρέωση για τα χιλιόμετρα ή μια ελάχιστη χρέωση για μια κλήση σέρβις.
Μην υπογράφετε ποτέ ένα κενό έντυπο που εξουσιοδοτεί την εργασία.
Εάν η τιμή που αποφασίστηκε μέσω τηλεφώνου δεν αντιστοιχεί στην τιμή της εργασίας κατά την άφιξη του τεχνικού, μην επιτρέψετε να γίνει καμία εργασία.

Ρωτήστε αν ο κλειδαράς είναι ασφαλισμένος. Εάν η περιουσία σας υποστεί ζημιά κατά τη διάρκεια της εργασίας, είναι σημαντικό για τον κλειδαρά να έχει ασφάλεια για την κάλυψη των ζημιών σας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι 9 πολιτείες απαιτούν να έχουν άδεια οι κλειδαράδες: Αλαμπάμα, Καλιφόρνια, Ιλινόις, Λουιζιάνα, Νιου Τζέρσεϊ, Βόρεια Καρολίνα, Οκλαχόμα, Τενεσί και Τέξας. Οι τεχνικοί σε αυτές τις πολιτείες θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχουν τον αριθμό αδείας τους.
Η Green Locksmith San Diego συνεργάζεται αποκλειστικά με ασφαλισμένους και αδειοδοτημένους κλειδαράδες. Ως περήφανος και αξιόπιστος λ